Γρήγορη Περιήγηση

12-09-24 - 23:22
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Πανελλήνια διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12/09/2024

To Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας υλοποίησε την περασμένη χρονιά ένα ενδιαφέρον Ευρωπαϊκό έργο, αναπτύσσοντας δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των σχολείων του εξωτερικού…

Υλοποιώντας, λοιπόν, ποικίλες δραστηριότητες με θέμα την καλλιέργεια διαπολιτισμικής γνωριμίας μεταξύ τους, με όχημα την ευαισθητοποίηση σε θέματα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Στα θετικά του σημεία ήταν: η διαθεματική προσέγγιση του θέματος μέσω των αντίστοιχων δραστηριοτήτων και η αξιοποίηση των ημερών που είναι αφιερωμένες σε σχετικά θέματα, η συλλογή των τελικών προϊόντων που δημιουργήθηκαν μέσα από τη συνεργασία των σχολείων (βίντεο, φωτογραφικό υλικό, συνεργατικό e-book, παρουσιάσεις), η ευαισθητοποίηση των μαθητών και γονέων στο θέμα του έργου (πχ ερωτηματολόγια, παιχνίδι kahoot, διαγωνισμός logo κ.α.), οι τηλεδιασκέψεις που ενίσχυσαν την επικοινωνία μεταξύ των συνεργαζόμενων σχολείων και η αξιολόγηση και διάχυση του έργου

Για όλους τους παραπάνω λόγους μας απονεμήθηκε η ΕΘΝΙΚΗ Ετικέτα Ποιότητας για το έργο μας από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης eTwinning!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους ενεπλάκησαν και καλή συνέχεια στη δημιουργική μας πορεία! Αλλά κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριές μας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο