Γρήγορη Περιήγηση

16-07-24 - 03:35
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ανακοίνωση για την υδρότηση στον Εύξεινο Πόντο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/07/2024

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Διονύσου, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών εξαιτίας της μειωμένης πίεσης του νερού ή της ολιγόωρης διακοπής, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να διορθώσει σφάλματα του παρελθόντος και να βελτιώσει την υδροδότηση στην περιοχή του Εύξεινου Πόντου...

Λάθη και αστοχίες για τις οποίες ουδείς είχε κατά το παρελθόν μεριμνήσει να διορθωθούν.

Ως εκ τούτου, ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα τα έργα αποσυμφόρησης του επιβαρυμένου δικτύου στον Εύξεινο Πόντο, γεγονός που σημαίνει ότι οι περιοχές της 28ης Οκτωβρίου και των ετέρων κομματιών Προφήτη Ηλία και Καραϊσκάκη (προς την Άνοιξη) θα συνδεθούν εντός της προσεχούς εβδομάδας με τον αγωγό της Άνοιξης.

Η εν λόγω απόφαση αποσκοπεί στη σταδιακή υδροδότηση των περιοχών που έχουν υποφέρει για περίπου 13 ημέρες, είτε από τη χαμηλή πίεση του νερού, είτε από την ολιγόωρη διακοπή.

Η διαδικασία αυτή απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και συντονισμό, καθώς η σύνδεση των αγωγών πρέπει να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και δίχως να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στην υδροδότηση. Οι τεχνικές εργασίες αναμένεται να έχουν διάρκεια, το αργότερο, δέκα ημέρες  και θα διεξαχθούν σε φάσεις. Πρακτικά η υδροδότηση των συγκεκριμένων περιοχών θα γίνεται με την υπάρχουσα κατάσταση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κάτοικοι θα ενημερώνονται πλήρως για την πρόοδο.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο