Γρήγορη Περιήγηση

30-06-24 - 16:23
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Τα 50 χρόνια γιόρτασε η εταιρεία BIC ΒΙΟΛΕΞ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/06/2024

Στον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου μας, παρευρέθηκαν χθες Τετάρτη η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Λαμπρινή Νούση.

Η BIC ΒΙΟΛΕΞ είναι η μεγαλύτερη κατ’ εξοχήν παραγωγός για τον κλάδο των ξυριστικών του Ομίλου BIC και εξάγει τα προϊόντα της από το εργοστάσιο που βρίσκεται στην Άνοιξη. Η εταιρεία, επίσης, διεξάγει για τον Όμιλο BIC την επιστημονική και τεχνολογική έρευνα καθώς και τον σχεδιασμό και ανάπτυξη των νέων ξυριστικών προϊόντων.

Η κα. Κ. Μαϊχόσογλου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή η παρουσία μου στον εορτασμό των 50 χρόνων της BIC, της εταιρείας που έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμη της υψηλής ποιότητας και της αξιοπιστίας. Μισός αιώνας, λοιπόν, καινοτομίας, αφοσίωσης και επιτυχίας.

Κοιτάζοντας πίσω στις πέντε αυτές δεκαετίες, θεωρώ ότι πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα έχετε πετύχει. Και πλέον, πρέπει να κοιτάζετε με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία προς το μέλλον, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και να συνεχίσετε να καινοτομείτε. Και είμαι πεπεισμένη ότι θα εργαστείτε το ίδιο σκληρά, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι τα επόμενα 50 χρόνια θα είναι εξίσου επιτυχημένα και γεμάτα καινοτομίες».

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο