Γρήγορη Περιήγηση

30-06-24 - 03:04
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Τιμήθηκε η Ε.Ε.Σ. και προβλήθηκε η βραβευμένη ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/05/2024

Τιμητική Βράβευση του Προέδρου της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών από την Ομάδα Πολιτισμού Δροσιάς και προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας του Τόνυ Λυκουρέση, «Σκλάβοι στα Δεσμά τους» (10 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, 2009)…

Την περασμένη Δευτέρα, στη Δροσιά, η Ομάδα Πολιτισμού Δροσιάς τίμησε την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για τα 50 χρόνια λειτουργίας στο πρόσωπο του, επί πολλά έτη, Προέδρου της, Χάρη Παπαδόπουλου, προβάλλοντας τη βραβευμένη ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους» του Τώνη Λυκουρέση.

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερη με την παρουσία των σκηνοθετών, μελών της Ε.Ε.Σ., Χ. Παπαδόπουλου, Προέδρου, Τ. Λυκουρέση, Γεν. Γραμματέα και Ισ. Μαυράκη, υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας.

Η ταινία, την οποία προλόγισε η κ. Καίτη Λεκάκου, γοήτευσε το κοινό και η συζήτηση με τον σκηνοθέτη Τ. Λυκουρέση έκανε την προβολή πιο ενδιαφέρουσα.

Το «παρών» έδωσαν η Δήμαρχος Διονύσου, Κ. Μαϊχόσογλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Φιλοζωίας, Γ. Κομνηνάκης και η τοπική σύμβουλος Δροσιάς και διοικητική υπεύθυνη των θεατρικών ομάδων του Δήμου Διονύσου, Α.  Σφαιροπούλου καθώς και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου «ΔΡΥΑΔΕΣ».

Αμέσως μετά τον πρόλογο της ταινίας, η Δήμαρχος πήρε τον λόγο κάνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό. Συνεχάρη την Ομάδα Πολιτισμού Δροσιάς, η οποία από το 2018 φροντίζει ώστε να προβάλλονται στον Δήμο μας τα έργα αξιόλογων Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών, προάγοντας τον Πολιτισμό στον τόπο μας.

Η Δήμαρχος έκλεισε τον χαιρετισμό της, υποσχόμενη ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται δίπλα και θα παρέχει κάθε βοήθεια σε αυτή τη εξαιρετική πολιτιστική πρωτοβουλία. Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα και ευχάριστη διάθεση.

Οι φωτογραφίες είναι του Αρη Μαυρικίδη.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο