Γρήγορη Περιήγηση

30-06-24 - 00:43
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Το πρόγραμμα παιδικών εργαστηρίων στη Βιβλιοθήκη – Δηλώσεις συμμετοχής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22/06/2024

Έρχεται το πρόγραμμα της «Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας», που θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη μας φέτος το καλοκαίρι…

Τίτλος του προγράμματος: «Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω...» Πρόκειται για πρόγραμμα παιδικών εργαστηρίων σχεδιασμένο από την "Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας" σε συνεργασία με το «Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών».

Εμψυχωτές και βοηθοί των εργαστηρίων εθελοντές προγραμμάτων της Βιβλιοθήκης μας. Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail μας (vivliothikidionysou@dionysos.gr)

Γράψτε μας: Ονοματεπώνυμο παιδιού, την ηλικία του και το εργαστήριο που επιθυμείτε.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Το όριο συμμετοχών είναι 15 παιδιά σε κάθε εργαστήριο.

Στις γιορτές έναρξης και λήξης δεν υπάρχει όριο συμμετοχής. Για την τελετή έναρξης όμως απαιτείται δήλωση συμμετοχής όπως και στα εργαστήρια.

Οι εγγραφές ισχύουν μόνο κατόπιν απάντησης/επιβεβαίωσης από τη Βιβλιοθήκη. Στην περίπτωση κράτησης θέσης αλλά τελικά αδυναμίας να έρθει το παιδί, θερμά παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως ώστε να δοθεί η θέση σε άλλο παιδί.

Σε περίπτωση απουσίας χωρίς ειδοποίηση, θα ακυρώνονται τυχόν άλλες εγγραφές του παιδιού σε άλλα εργαστήρια. Περιμένουμε λοιπόν τις εγγραφές σας…

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο