Γρήγορη Περιήγηση

01-07-24 - 02:26
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ο επανασχεδιασμός του Κ.Ε.Λ. σε σωστές βάσεις και με πραγματική λειτουργία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/05/2024

Ως νέα Δημοτική αρχή θα επαναξιολογήσουμε και θα σχεδιάσουμε την επαναλειτουργία του Κ.Ε.Λ. σε σωστές βάσεις και με μοναδικό στόχο τη πραγματική λειτουργία του και όχι, την εικονική…

Σε απάντηση των όσων αναφέρει ο πρώην Αντιδήμαρχος, κ. Κόκκαλης, στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα κάτωθι:

Στις 23/4/2024 η εταιρία που εγκατέστησε τους αισθητήρες ανίχνευσης  παρουσίασε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Ι. Τραϊφόρο, τη λειτουργία του συστήματος. Αμέσως μετά την παρουσίαση η εταιρεία με επίσημη επιστολή της ενημέρωσε τον Δήμο Διονύσου ότι το σύστημα παραμένει εκτός συντήρησης από τις 30/6/2023.

Πριν, δε, ο κύριος Κόκκαλης προβεί στις διαπιστώσεις που παρέθεσε ας απαντήσει γιατί σε ένα τόσο σημαντικό θέμα η απελθούσα Διοίκηση, της οποία ήταν Αντιδήμαρχος, δεν φρόντισε έξι ολόκληρους μήνες να προχωρήσει στην απαραίτητη σχετική σύμβαση συντήρησης ώστε να ελεγχθούν και να αντικατασταθούν οι ελαττωματικοί αισθητήρες.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα προχωρήσουμε στη διόρθωση άλλης μιας αμέλειας της απελθούσας Διοίκησης, παραμένοντας σε ετοιμότητα.

Σε ότι αφορά το Κ.Ε.Λ. θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Κόκκαλη πως  πέρα από τα εγκαίνια που έκανε η απελθούσα Δημοτική αρχή δεν φρόντισε σε καμία περίπτωση να είναι λειτουργικό. Η λειτουργία, άλλωστε, είναι άκρως συνυφασμένη, αφενός με την εκπαίδευση του προσωπικού και αφετέρου, με τη στελέχωση και την υπογραφή των συμβάσεων συντήρησης με τους προμηθευτές και όχι μόνο φωτογραφίες εγκαινίων.

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας, όπως αυτό «εγκαινιάστηκε», παρείχε σύστημα παρακολούθησης διαρροών ύδρευσης (σύστημα τηλεμετρίας), σύστημα παρακολούθησης GPS του στόλου αυτοκινήτων του Δήμου και επίσης συμπεριλήφθηκε και η παρακολούθηση των λήψεων του Drone, το οποίο είχε ενεργοποιηθεί με ιδιωτική πρωτοβουλία.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ  δυστυχώς ενεργοποιήθηκε στο Κ.Ε.Λ. το σύστημα έγκαιρης ανίχνευσης και διαχείρισης δασικών πυρκαγιών για την περιοχή των Οικισμών Αγίων Αγγέλων και  Φασίδερι. Η παρακολούθηση του συστήματος αυτού γινόταν και γίνεται από το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή της Ροδόπολης.

Ως νέα Δημοτική αρχή θα επαναξιολογήσουμε και θα σχεδιάσουμε την επαναλειτουργία του Κ.Ε.Λ. σε σωστές βάσεις και με μοναδικό στόχο τη πραγματική λειτουργία του και όχι, την εικονική…

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε με σοβαρότητα και δουλειά, χωρίς πολλά λόγια.

Αλλά το να έρχεται μέλος της απελθούσας Διοίκησης να μας «κουνάει το δάχτυλο» ενώ δεν φρόντισε, τουλάχιστον, να έχει ενεργές συμβάσεις συντήρησης σε κρίσιμες εγκαταστάσεις, όπως αυτές που έχουν σχέση με την πυροπροστασία ή να επικαλείται μη λειτουργία του Κ.Ε.Λ. που ποτέ πέραν των εγκαινίων δε λειτούργησε ολοκληρωμένα, αυτό μας ξεπερνά και είναι μη αποδεκτό.

 

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο