Γρήγορη Περιήγηση

08-08-24 - 15:17
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ανακοίνωση της Δημοτική Αρχής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 08/08/2024

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Αρχή αναφορικά με τις απαξιωτικές τοποθετήσεις της μείζονος αντιπολίτευσης για το έργο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού…

Ούτε θλίψη, ούτε αγανάκτηση νιώθουμε από τις ανυπόστατες και απαξιωτικές επίσημες τοποθετήσεις της μείζονος αντιπολίτευσης αναφορικά με το έργο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού. Η συνεχιζόμενη στοχοποίηση στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου, Γιώργου Κομνηνάκη και η προσπάθεια να πληγεί το ήθος και η ακεραιότητά του ουδόλως μας εκπλήσσει από μια παράταξη που, ακόμα, δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Μια παράταξη που παραπαίει και με τους ισχυρισμούς της αναδεικνύει τη φθίνουσα εξουσία του επικεφαλής και των συν αυτώ. Μια παράταξη που τα τελευταία χρόνια προέβη σε μια αλόγιστη διάθεση του δημοσίου χρήματος, μοιράζοντάς το αφειδώς σε πολιτιστικές εκδηλώσεις με αμφίβολη πολιτιστική συμβολή. Η εν λόγω πολιτική της σπατάλης δεν έχει μόνο οικονομικές επιπτώσεις, αλλά και πολιτιστικές, αποδυναμώνοντας την πολιτιστική μας ταυτότητα.

Η νυν Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει επανειλημμένως τη δέσμευσή της στην προώθηση του πολιτισμού με σεβασμό, ακεραιότητα και υπευθυνότητα. Η διαχείριση των πολιτιστικών εκδηλώσεων και των πόρων που διατίθενται αποτελούν μια από τις κύριες προτεραιότητές μας και αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη προσοχή και σοβαρότητα.

Στόχος μας είναι η συνετή και υπεύθυνη διαχείριση των πόρων, επενδύοντας σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και ενισχύουν την εικόνα του Δήμου. Με χαμηλό κόστος αλλά υψηλή ποιότητα, έχουμε καταφέρει να διοργανώσουμε μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις που ενδυναμώνουν τη συμμετοχή των πολιτών και προάγουν την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Σημειώνεται πως το έτος που διανύουμε θα δαπανηθούν περίπου το 1/3 των χρημάτων για πολιτιστικές εκδηλώσεις συγκριτικά με το περασμένο έτος. Βλέπετε πέρυσι ο πρώην Δήμαρχος,  ο οποίος σήμερα «κουνάει το δάχτυλο» από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, είχε να διαχειριστεί και μια χρονιά εκλογών…

Είναι, δε, οξύμωρο η μείζων αντιπολίτευση από τη μία να κραυγάζει για μεγάλο κόστος της εκδήλωσης που αφορά τον Μίμη Πλέσσα και από την άλλη, να κατηγορεί για έλλειψη ποιότητας. Είναι σαφές ότι σε όλα τα θέματα αρκείται σε στείρα αντιπολίτευση.

Εδώ να επισημάνουμε ότι ακόμη και εάν ο πρώην Δήμαρχος είχε φροντίσει να αφήσει γεμάτα ταμεία εμείς ως Δημοτική αρχή θα ακολουθούσαμε την ίδια πολιτική, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - κόστους.

Οι, μέχρι σήμερα, επιλογές της Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού έχουν αποσπάσει θετικότατες κριτικές από τους πολίτες μας  και ιδιαίτερα από τη νεολαία μας. Διοργανώσαμε εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή  δημοτών αλλά και επισκεπτών, υψηλό πολιτιστικό περιεχόμενο με σημαντική απήχηση και πέρα από τον Δήμο μας.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο