Γρήγορη Περιήγηση

18-07-24 - 14:20
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Κ. Μαϊχόσογλου: «Η φωνή μας στις Ευρωεκλογές πρέπει να είναι ηχηρή»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 08/06/2024

Η Ελλάδα και η Ευρώπη, σε πολιτιστικό επίπεδο, είναι από την αρχαιότητα δύο έννοιες ταυτόσημες...

Προπύργιο και προμαχώνας η Ελλάδα της Ευρώπης. Η Ευρώπη, από την άλλη, παραμένει αρωγός σε κάθε προσπάθεια της χώρας μας, σε κάθε δυσχέρεια και αντιξοότητα.

Η Ευρώπη, εν ολίγοις, συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινότητά μας. Μια Ευρώπη, που με τις αποφάσεις της έχει ως πρωταρχικό στόχο να κάνει τη ζωή όλων περισσότερο εύκολη, δίκαιη αλλά και ασφαλή. Γι’ αυτό και θεσπίζει νόμους, προκειμένου  να καταπολεμηθούν η φτώχεια, η ανισότητα, οι διακρίσεις και η έμφυλη βία.

Οι Ευρωεκλογές, ως εκ τούτου, δίνουν στους Έλληνες πολίτες τη δυνατότητα να δυναμώσουν την φωνή τους στην ενωμένη Ευρώπη.

Θεωρώ ότι Ευρωεκλογές είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα, καθ’ ότι επηρεάζουν την πολιτική και οικονομική κατεύθυνση της χώρας. Η ενεργή συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών σε αυτές τις εκλογές είναι απαραίτητη, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η φωνή της Ελλάδας ακούγεται και λαμβάνεται υπόψη στις αποφάσεις της Ε.Ε. Η φωνή μας, εν τέλει, πρέπει να είναι ηχηρή. Πρέπει να αποτελέσουμε μια δυνατή φωνή διεκδίκησης στην Ευρώπη.

Κ. Μαϊχόσογλου

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο