Γρήγορη Περιήγηση

30-06-24 - 16:20
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Κέρδισε η χαρά της άθλησης στο Κρυονέρι – Οι μικροί ποδοσφαιριστές έκλεψαν την παράσταση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/06/2024

Η άθληση, η ψυχαγωγία και η συμμετοχή ήταν οι μεγάλοι νικητές στο 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου, που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή (7 Ιουνίου) στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κρυονερίου «Εμμανουήλ Σκούρας»...

Στο Τουρνουά συμμετείχαν ομάδες του Δήμου μας και συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών και η Κ13. Ήταν μια υπέροχη γιορτή, στην οποία παραβρέθηκε μεγάλο πλήθος παιδιών και γονέων, όπου κυριάρχησε η χαρά της συμμετοχής, η αγάπη για το υπέροχο άθλημα του ποδοσφαίρου, αλλά και αξίες της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης του Τουρνουά και η απονομή κυπέλλων σε κάθε ομάδα καθώς και αναμνηστικών μεταλλίων, σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που συμμετείχαν.

Από τη Διοίκηση του Δήμου τη γιορτή τίμησαν η Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων και Τοπικής Ανάπτυξης, Λαμπρινή Νούση και το μέλος της παράταξης «Ο Διόνυσος του Αύριο», Αντώνιος Κουτρώνας , ο οποίος συνέβαλε στην άρτια διεξαγωγή του Τουρνουά των ακαδημιών.

Ευχαριστούμε, επίσης, την εταιρεία «Sika Hellas ABEE», που προσέφερε τα κύπελλα  και τα μετάλλια στους συμμετέχοντες. Το Τουρνουά διοργάνωσε και συντόνισε η Μαρία Ανδριανοπούλου, Πρόεδρος της Κοινότητας Κρυονερίου Δήμου Διονύσου, με πρόθεση το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, με την αρωγή και θετική υποστήριξη όλων, να γίνει θεσμός.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο