Γρήγορη Περιήγηση

29-07-24 - 17:21
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Η γιορτή του Αγίου Παντελεήμονα στο Κρυονέρι

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/07/2024

Τη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα στο ομώνυμο Ιερό Ναό στην περιοχή του Κρυονερίου τέλεσε το περασμένο Σάββατο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Αθηναγόρας…

Συμπαραστατούμενος από τους Αρχιμανδρίτες Αγαθάγγελο Κόκλα, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Χρυσόστομο Καλαθά, π. Πρόδρομο απο την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, τον π. Πέτρο Θεοδοσίου, Πρόεδρο του Εκκλησ. Συμβουλίου του Ιερού Ναού και τον διάκονο του π. Άγγελο Μιχαλόπουλο. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιότατος μοίρασε το αντίδωρο στο πολυπληθές εκκλησίασμα, ευχόμενος χρόνια ευλογημένα και πολλά.

Από πλευράς της Δημοτικής αρχής έδωσαν το «παρών» η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Λ. Νούση, εκπρόσωπος της Δημάρχου Διονύσου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ι. Τραϊφόρος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου, Μ. Ανδριανοπούλου.

Παρευρέθησαν, επίσης, ο Υφυπουργός Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Στυλιανός Φωτόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Βασιλική Καβαλλάρη, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, ο υποδιοικητής του ΑΤ Αγίου Στεφάνου, Ν. Μπέτης, οι κ.κ. Χιώτης, Μίχα καθώς και εκπρόσωποι του στρατού, των σωμάτων ασφαλείας και τοπικών συλλόγων.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε επιτυχώς ο πρωτ. π. Πέτρος Θεοδοσίου, Πρόεδρος του Εκκλ. Συμβουλίου του ως άνω Ιερού Ναού.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο