Γρήγορη Περιήγηση

31-07-24 - 15:27
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Έγιναν δεκτές όλες οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς - Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31/07/2024

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα αναφορικά με τις αιτήσεις των γονέων και κηδεμόνων για τους παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς…

Το αξιοσημείωτο γεγονός ότι έγιναν δεκτές ΟΛΕΣ τις αιτήσεις βρεφών και νηπίων για τη σχολική χρονιά 2024 -2025. Ως εκ τούτου, το σύνολο των παιδιών των οποίων οι γονείς αιτήθηκαν θέση τοποθετήθηκαν σε  δομή.

Η επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής, Προσχολικής αγωγής & Πρωτοβάθμιας υγείας κ. Κοκκαλάς Νικόλαος έλαβαν υπόψιν τις αυξημένες  ανάγκες και αιτήσεις για βρέφη και με τις δέουσες ενέργειες φέτος όλα τα βρέφη και νήπια της περιοχής μας εξασφάλισαν θέση στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, γεγονός που είναι μιας ύψιστης σημασίας κοινωνική παροχή για τους εργαζόμενους αλλά και άνεργους γονείς που η τοποθέτηση του  παιδιού τους στις δομές μας αποτελεί προϋπόθεση στην εύρεση εργασίας.

Επιπλέον, προβαίνουμε στον εκσυγχρονισμό της κτιριακής υποδομής  του Παιδικού Σταθμού Αγίου Στεφάνου ( παράρτημα Β ), προκειμένου να καταστεί σύγχρονος με τις απαιτούμενες προδιαγραφές και να μπορέσει να φιλοξενήσει στο εγγύς μέλλον τα παιδιά εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Για να δείτε τα αποτελέσματα τοποθετήσεων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου πατήστε εδώ.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο