Γρήγορη Περιήγηση

12-09-24 - 15:15
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

H συνάντηση της διαπαραταξιακής επιτροπής για την εγκατάσταση Λατομείων στην Πεντέλη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11/09/2024

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Δημαρχείο Διονύσου, υπό την παρουσία της Δημάρχου Διονύσου Κατερίνας Μαϊχόσογλου, η συνάντηση της διαπαραταξιακής επιτροπής κατά της εγκατάστασης νέων Λατομείων στην Πεντέλη...

 

Στόχος αποτέλεσε η επεξεργασία της παρέμβασης του Δήμου στη δημόσια διαβούλευση επί νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ, το οποίο περιέχει σχετικές προβλέψεις για τον αποχαρακτηρισμό λατομικών περιοχών. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η εγκατάσταση νέων Λατομείων στην Πεντέλη αποτελεί ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα για την περιοχή μας. Οι επιπτώσεις τόσο στο φυσικό περιβάλλον όσο και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων κρίνονται ως σημαντικές.

Γι’ αυτό και η συντονισμένη δράση όλων μας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα με αυξημένο ενδιαφέρον και καταβλήθηκε προσπάθεια να διευκρινιστούν καίρια σημεία της εν λόγω ρύθμισης. Η επιτροπή κατέληξε στο τελικό κείμενο της παρέμβασης, η οποία και έχει, ήδη, αναρτηθεί ως σχόλιο στην πλατφόρμα διαβούλευσης του νομοσχεδίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο