Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών το παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι στη Σταμάτα, κανονικά θα πραγματοποιηθεί η παιδική θεατρική παράσταση στη Ροδόπολη την Κυριακή 23/2
Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών το παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι με χορούς και εθιμικά δρώμενα απ’ όλη την Ελλάδα, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 22/2 στις 7 μ.μ. στην πλατεία Σταμάτας. Η νέα ημερομηνία της εκσδήλωσης θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Kανονικά θα πραγματοποιηθεί η Παιδική Θεατρική Αποκριάτικη Παράσταση με τίτλο «Τούμπα Τουλούμπα», την Κυριακή 23/2 στις 11 π.μ. στην πλατεία της Ροδόπολης. Η παράσταση μας μεταφέρει σε μία φανταστική αποκριάτικη πολιτεία, όπου με διαταγή του Βασιλιά Καρνάβαλου όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν μία αποκριάτικη τούμπα τουλούμπα. Τα παιδιά παίρνουν μέρος σε μία περιπέτεια γεμάτη γέλιο και σερμπαντίνες, ενώ με τη βοήθεια του «Αποκριούλη» θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τη μία και μοναδική αποκριάτικη τούμπα τουλούμπα. Ακόμη, τα παιδιά θα ντυθούν και θα στολιστούν με αποκριάτικα στολίδια, ενώ το σόου θα εμπλουτιστεί με face painting, μηχανοκατασκευές, ανιματέρ, μάγο ταχυδακτυλουργό και DJ που θα παίζει μουσική.