Επιτυχημένη αναδάσωση με 250 δέντρα στη Δ.Κ.Διονύσου, από το Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου
Ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, πραγματοποίησαν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου αναδάσωση του χώρου, που είχε παραδοθεί στις φλόγες το καλοκαίρι του 2019 (συμβολή των οδών Γαίας & Λεωφ. Διονύσου).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαθητές του σχολείου μας μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους καθώς και μέλη και φίλοι των Εθελοντών Διονύσου, συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, φύτεψαν 250 δενδρύλλια που προμηθεύτηκε ο Σύλλογος από τη Διεύθυνση Αναδασώσεων.

Στην αναδάσωση οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα οφέλη του δάσους, την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και να αγαπήσουν με ακόμα μεγαλύτερη ορμή τον τόπο τους. Ήταν επίσης και σημαντική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να έρθουν κοντά στους Εθελοντές και να ανταλλάξουν απόψεις για τον σπουδαίο ρόλο της πρόληψης και της πυρασφάλειας, στελεχώνοντας για παράδειγμα το φυλάκιο του Διονυσοβουνίου κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όσους έλαβαν μέρος και ανανεώνει το ραντεβού για τις επόμενες δράσεις.