Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των αιμοδοτών στη Διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19/1
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε με ραντεβού τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2020, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Η μεγάλη οικογένεια των αιμοδοτών του Δήμου μας, με περίσσευμα ψυχής έδωσε για ακόμη μία φορά το «παρών» στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του υγειονομικού μας συστήματος, με περίπου 100 μονάδες αίματος, που προορίζονται για ασθενείς, παιδιά, ενήλικες αλλά και ηλικιωμένους, που τις έχουν ανάγκη.  

Οι αιμοδότες, μεταξύ των οποίων δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων αλλά και πολλοί νέοι, προσήλθαν στα προγραμματισμένα ραντεβού με υποδειγματική τάξη και με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας λόγω του Covid-19.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γ.Καλαφατέλης απευθύνει ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη σπουδαία προσφορά τους και μάλιστα κάτω από τις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, καθώς και την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ.Κ.Σαββοπούλου για την άψογη διαδικασία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο του 2021. Η ακριβής ημέρα και ώρα θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί.