Μετασεισμικός έλεγχος κτιρίων και υποδομών
Άμεση ήταν η αντίδραση των υπηρεσιών  του Δήμου μετά την σεισμική δόνηση της Παρασκευής 19/07/2019.  Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου έχει ήδη αρχίσει τον μετασεισμικό έλεγχο των κτιρίων και των υποδομών του Δήμου όπως από τον νόμο έχει υποχρέωση .

Προς ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Διονύσου και με αφορμή  δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνουμε  ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου εδώ και ένα χρόνο, αν και ήταν υποχρέωση των Κτιριακών  Υποδομών Α. Ε. (Ο.Σ.Κ.), έχει ολοκληρώσει τον προσεισμικό έλεγχο όλων των σχολικών κτιρίων του Δήμου και έχει αποστείλει τα σχετικά δελτία στον Οργανισμό Αντισεισμικής  Προστασίας  (Ο.ΑΣ.Π) .

Οι πολίτες που έχουν διαπιστώσει φθορές που προέρχονται από τον σεισμό της 19/07/2019 παρακαλούνται να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2140116 & 213 2140124  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου προκειμένου να καταγράφονται τα αιτήματά τους και να αποστέλλονται για αυτοψία από Μηχανικούς της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δροσιά 22/07/2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΪΚΟΣ

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών & Χωροταξίας Δήμου Διονύσου