Παρελήφθη η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εγκαταστάσεων (Κλειστό Γυμναστήριο) του Λυκείου Διονύσου
Την Παρασκευή 27 Μαρτίου υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής της «Σχολικής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εγκαταστάσεων στο λύκειο Διονύσου (Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου)», από την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής Κατερίνα Γκιζελή,  τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας &
Πολεοδομίας  Ευάγγελο Λυρούδια, ως εκπρόσωπο του Δημάρχου  και από τους εκπροσώπους μηχανικούς της κρατικής εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», μέρος της οποίας αποτελεί σήμερα ο πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων.

Κατά την επιθεώρηση του κτιρίου που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι  ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής καθώς και οι χιονοπτώσεις και ο παγετός που σημειώθηκαν κατά τον προηγούμενο χειμώνα προκάλεσαν φυσιολογικές φθορές στα επιχρίσματα του κτιρίου, οι οποίες  εντοπίσθηκαν και καταγράφηκαν. Οι «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία του έργου θα αποκαταστήσουν με σύγχρονες μεθόδους τις φθορές , προκειμένου το κτίριο να καταστεί ανθεκτικότερο. Επιπλέον οι τεχνικοί του δήμου Διονύσου –υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι – ξεκίνησαν τη συνεργασία με τους τεχνικούς της κατασκευάστριας  εταιρείας ώστε να  εκπαιδευτούν στη χρήση και διαχείριση των εγκαταστάσεων. Ο δήμος  ανέλαβε  την υποχρέωση εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου (φύτευση κλπ) καθώς  και τη συντήρηση του  Γυμναστηρίου προκειμένου να αποτελέσει  ένα  Κέντρο Άθλησης και Πολιτισμού που θα συνεισφέρει αποτελεσματικά  στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

 Τα επίσημα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου θα ανακοινωθούν σύντομα.