Συνέντευξη της αντιδημάρχου καθημερινότητας & περιβαλλοντικής διαχείρισης Γιούλας Λακαφώση, στην ηλεκτρονική εφημερίδα «ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»




Εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα «ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ» και τη δημοσιογράφο Μαρία Χαζάπη, παραχώρησε η αντιδήμαρχος  καθημερινότητας & περιβαλλοντικής διαχείρισης του Δήμου Διονύσου Γιούλα Λακαφώση.

Η κα Λακαφώση μιλάει για την αλλαγή στο σύστημα της αποκομιδής των απορριμμάτων που επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από τη δημοτική αρχή αλλά και για τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει  η ίδια στον δύσκολο τομέα της καθαριότητας.

Επίσης, η αντιδήμαρχος αναφέρεται στις ενέργειες που σχεδιάζει ο Δήμος Διονύσου στον τομέα της ανακύκλωσης για το 2020, καθώς και για την ενημερωτική εκστρατεία που σκοπεύει να προωθήσει, μέσω των σχολείων και κεντρικών σημείων της περιοχής.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη επιλέγοντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.odosdionysou.gr/2019/12/04/%ce%b3-%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%86%cf%8e%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%ba/